Sig Sauer Cup

Postet av Grimstad Sportskyttere den 14. Mar 2019

Figur 1: Endre Maløya og Christoffer Lorentsen


Sig Sauer Cup I Grimstad og Birkeland!


Grimstad Sportskyttere har i en tid nå hatt et nært samarbeid med Pedersen Våbenlager, så når sistnevnte ved Endre Maløya, fant ut at de ville skape litt blest om idretten vår, med fokus på feltskyting, var det naturlig å samarbeide med GSS på dette.


De klarte også snart å få med Sig Sauer på laget, og hadde dermed et av de råeste merkenavnene i verden på sponsorlista!


Deretter rullet ballen videre, Birkenes & Lillesand Sportskytterlag ble også med, dermed hadde vi stevnene i Cupen inne:

Rakkarfelten, som er et artig approbert stevne i Grimstad, går av stabelen 14.april, virkelig et artig stevne for alle, med grener for alle lovlige våpen


Pinsesmellen, det store stevnet for B&Lssl, går av stabelen 10.juni, med full camping, masse liv i en virkelig god løype, folk er på stedet å koser seg hele helgen


Vårfelten, blir finalen, går av i Grimstad på selveste St.Hans den 23.juni! Her slår vi på stortrommen for finalen, og planlegger mange spennende hendelser gjennom dagen, kronet med finaleskyting i cupen på slutten.


Reglene for cupen sier at man må ha tellende resultater på to av stevnene, hvorav ett må være finaledagen, for å delta i cupen, så her er det bare å prioritere inn minst to av disse stevnene på kalenderen!


Begge klubbene har plass til litt campingvogner, og åpner eventuelt opp klubbhusene slik at det går an å sove der og, samt at man har tilgang på klubbenes fasiliteter gjennom dagen og natten.


Alle er hjertelig velkomne til en flott Sig Sauer Cup på Sørlandet, nå, og i årene som kommer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.