Vårfelten

Postet av Grimstad Sportskyttere den 26. Mar 2018

Hei alle sammen! Søndag 08.04.18 arrangerer GSS Vårfelten, med kretsmesterskap i militær og revolver. I den anledning trenger vi hjelp til å gjennomføre stevne. Det vi trenger hjelp til er: 

Fredag 06.04.18 fra ca. 1530: Her trenger vi ca. 10 personer til å bære ut og skru opp feltskivene. Om vi blir 10 personer tar ikke dette mer enn et par timer. 

Lørdag 07.04.18 fra 0900 er det funksjonærskyting. Dvs. at klubbens medlemmer kan komme og skyte, slik at de kan hjelpe oss i løypa på søndagen. Denne dagen er det kun klubbens medlemmer som er og skyter. Dette er en god anledning for nybegynner til å bli kjent med feltskyting. Våpen kan lånes og opplæring vil bli gitt.  

Søndag 08.04.18 fra 0815: Dette er dagen for selve stevnet og her vi trenger mest folk. Det vi trenger er: 

• 6 standplassledere 

• 14 lappere, her er det ingen krav til forkunnskap. Alle klarer å lappe en skive.    • 2 kiosk 

• 3 sekretariat (denne er alt fylt opp) 

Det vil si at vi trenger 25 personer for å få gjennomført stevne på en god måte. Og i en klubb med ca. 550 medlemmer bør ikke det være umulig.  Dere må også gjerne ta med mann, kone, kjæreste, barn eller en venn. Dette er en fin mulighet til å vise frem klubben og hva vi driver med. Kanskje de også vil begynne å skyte etter en dag med lapping i løypa.   

Vi må også måke mer snø inne på standplass. 3 av vognene må skuffes slik at de kommer ca. 5 meter lengre ut. Tirsdag 27.03.18 dvs. i morgen fra ca. 1200 drar jeg opp på banen for å begynne på snømåkingen, håper det er flere som har mulighet til å hjelpe. Det er mulig dette må tas over flere dager.  

Husk at dugnad teller som aktivitet om du skal søke våpentillatelse! 

Det vil bli hengt opp liste på banen i Fjæreheia fin om dere skriver dere på om dere kan hjelpe. Det er også mulig å legge igjen en kommentar på Facebook. 

Mvh Thomas Rosenvinge 

Leder Pistol


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.