Protokoll fra styremøte #2 2021

Postet av Grimstad Sportskyttere den 27. Mai 2021


Protokoll for styremøte #2 2021 finner du her 20210520_styremote_2_21.pdf

Vi vil gjerne ha inn saker medlemmene vil at skal tas opp i styret. Send en e-post med forslaget/innspill til medlem@gsspistol.no

 

På vegne av styret
Morten StrømmeKlubbavtale med Pedersens Vaabenlager AS

Postet av Grimstad Sportskyttere den 23. Mai 2021

Vil bare minne om klubbavtalen vi har med Pedersens Vaabenlager AS, her får medlemmer i Grimstad Sportskyttere rabatt på våpen, ammunisjon og diverse tilbehør. Avtalen i sin helhet kan du lese her 2021_pvas_klubbavtale.pdf

Rabatt får du ved kjøp i butikken til Pedersens Vaabenlager AS, eller hvis du ønsker å kjøpe noe fra nettbutikken pvas.no, send en e-post med lenke eller beskrivelse om produktene du ønsker å kjøpe, sammen med en kopi av medlemskort i Grimstad Sportskyttere til post@pvas.no.


Pga regler om GDPR kan vi ikke å dele vårt medlemsregister med Pedersens Vaabenlager, og derfor kan ikke rabatten gis direkte i nettbutikken.  

Spørsmål rundt avtalen kan rettes til Morten Strømme på leder@gsspistol.no eller 97 55 70 33Skytteradmin

Postet av Grimstad Sportskyttere den 23. Mai 2021

Stevnesesongen er kommet litt i gang, og da kan litt informasjon om hvordan man bruker SkytterAdmin (https://app.skyting.no) være grei.

Du finner mer informasjon om dette på https://www.skyting.no/konkurranse/skytteradmin-slik-bruker-du-skytteradmin-skyttere/Endringer i Grimstad Sportskyttere Facebook gruppe

Postet av Grimstad Sportskyttere den 20. Mai 2021


På styremøtet i kveld ble det enstemmig vedtatt å gjøre Grimstad Sportskyttere sin Facebook gruppe (Grimstad Sportskyttere, medlemsgruppe) kun tilgjengelig for klubbens medlemmer. Dette for å skape et fora hvor vi vil gjøre det lettere bygge et tettere samhold imellom klubbens medlemmer. All informasjon som er relevant for venner av klubben blir å finne på www.gsspistol.no samt Facebook siden "Grimstad Sportskyttere"


Hvis det er informasjon om stevner og lignende som klubber ønsker at vi skal informere medlemmer i Grimstad Sportskyttere om, kan disse sendes til leder@gsspistol.no.


Vi begynner å rydde i gruppens medlemmer så fort som mulig.