Protokoll fra styremøte #2 2021

Postet av Grimstad Sportskyttere den 27. Mai 2021


Protokoll for styremøte #2 2021 finner du her 20210520_styremote_2_21.pdf

Vi vil gjerne ha inn saker medlemmene vil at skal tas opp i styret. Send en e-post med forslaget/innspill til medlem@gsspistol.no

 

På vegne av styret
Morten Strømme


0 Kommentar

Klubbavtale med Pedersens Vaabenlager AS

Postet av Grimstad Sportskyttere den 23. Mai 2021

Vil bare minne om klubbavtalen vi har med Pedersens Vaabenlager AS, her får medlemmer i Grimstad Sportskyttere rabatt på våpen, ammunisjon og diverse tilbehør. Avtalen i sin helhet kan du lese her 2021_pvas_klubbavtale.pdf

Rabatt får du ved kjøp i butikken til Pedersens Vaabenlager AS, eller hvis du ønsker å kjøpe noe fra nettbutikken pvas.no, send en e-post med lenke eller beskrivelse om produktene du ønsker å kjøpe, sammen med en kopi av medlemskort i Grimstad Sportskyttere til post@pvas.no.


Pga regler om GDPR kan vi ikke å dele vårt medlemsregister med Pedersens Vaabenlager, og derfor kan ikke rabatten gis direkte i nettbutikken.  

Spørsmål rundt avtalen kan rettes til Morten Strømme på leder@gsspistol.no eller 97 55 70 33


0 Kommentar

Skytteradmin

Postet av Grimstad Sportskyttere den 23. Mai 2021

Stevnesesongen er kommet litt i gang, og da kan litt informasjon om hvordan man bruker SkytterAdmin (https://app.skyting.no) være grei.

Du finner mer informasjon om dette på https://www.skyting.no/konkurranse/skytteradmin-slik-bruker-du-skytteradmin-skyttere/


0 Kommentar

Endringer i Grimstad Sportskyttere Facebook gruppe

Postet av Grimstad Sportskyttere den 20. Mai 2021


På styremøtet i kveld ble det enstemmig vedtatt å gjøre Grimstad Sportskyttere sin Facebook gruppe (Grimstad Sportskyttere, medlemsgruppe) kun tilgjengelig for klubbens medlemmer. Dette for å skape et fora hvor vi vil gjøre det lettere bygge et tettere samhold imellom klubbens medlemmer. All informasjon som er relevant for venner av klubben blir å finne på www.gsspistol.no samt Facebook siden "Grimstad Sportskyttere"


Hvis det er informasjon om stevner og lignende som klubber ønsker at vi skal informere medlemmer i Grimstad Sportskyttere om, kan disse sendes til leder@gsspistol.no.


Vi begynner å rydde i gruppens medlemmer så fort som mulig.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline