Organisert trening og egentrening i Fjæreheia fra 16.4.2021

Postet av Grimstad Sportskyttere den 14. Apr 2021

Informasjon vedrørende nye Covid-19 retningslinjer gjeldende fra 16.4-21 og inntil videre:

 

På styremøtet i dag ble det vedtatt å åpne for egentrening fra og med fredag 16.4-21 og med organisert trening på tirsdager fra og med tirsdag 20.4-21.

Ref. https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/regjeringen-starter-pa-forste-trinn-i-gjenapningsplanen/id2844380/ Dette gjelder banen i Fjæreheia, Fevikhallen er stengt for trening inntil videre.

De samme føringer og retningslinjer som tidligere gjelder med noen små justeringer.

Egentrening:

 • Maks 5 personer inne på banen samtidig.
 • Minimum en meters avstand mellom personer.
 • Førstemann til mølla prinsippet gjelder, kommer man på banen og det er fullt, må man vente helt til de som var der først er ferdige. Ingen unntak!
 • Alle kontaktflater skal sprites før og etter bruk, dette være seg dør, kodetastatatur, skytebenk, betjeningsbrytere for skivetrekk, porter til skivene med låseanordninger og flagg.
 • Man skal skrive ned samtlige deltakere på egentreningen på lister som ligger på standplass. Husk hvilken standplass hvilken person har stått på og telefonnummer til alle. Her vil det bli foretatt stikkprøver mot adgangssystemet for å sikre at alle følger opp.
 • Det er inntil videre ikke tillatt å bruke pauserommet.

 

Organisert trening (tirsdager):

 • Maks 10 personer på banen samtidig.
 • Minimum en meters avstand mellom personer.
 • Det kjøres to lag, ett som skyter fra 18.00 til 19.00 og ett som skyter fra 19.15 til 20.15.
 • Det blir påmelding via Facebook gruppen eller pr telefon til leder pistol.
 • Alle venter på utsiden til standplassleder gir beskjed om å komme inn på banen. Husk å holde en meters avstand også når man går inn på banen.
 • For de som skal ha utlånsvåpen gjelder følgende, bare 1 person av gangen skal inn bunkeren for å hente ut utlånsvåpen. Dette gjelder også når utlånsvåpen skal leveres.

 

Standplassledere vil bli informert om rutiner, disse vil bli de samme som var i høst.

 

For styret i GSS
 Morten Strømme


0 Kommentar

Årsmøte 2021

Postet av Grimstad Sportskyttere den 12. Apr 2021

Her finner du årsmøtemappa og referat fra årsmøte 2021

Årsmøtet ble gjennomført digitalt på Teams, og det gikk etter forholdene veldig bra. Takk for oppmøte og for at alle holdt seg så bra til retningslinjene som var satt for møtet.

Vi ønsker samtidig å takke Audun Freitag, Christoffer Lorentsen, Thomas Leddig, Alexander Paul, Johnny Nordmarken og Tarjei Ravn med innsatsen i styre og verv, og ikke minst Jan Haglund og Bjørn Øyvind Hoff som har vært utdanningskontakter i over 10 år.Referat årsmøte 2021.pdf

Årsmøtemappe 2021.pdf


0 Kommentar

EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE

Postet av Grimstad Sportskyttere den 1. Apr 2019

       


INNKALLINIG TIL

EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE 

I GRIMSTAD SPORTSKYTTERE


Grimstad Sportskyttere avholder ekstraordinært årsmøte, tirsdag 16.04.2019 kl. 19.00

Møtet avholdes i klubbens lokaler på Tauleveien 44, i Fjæreheia.

Forretningsorden og saksliste finner du HER


For styret

Audun Freitag 


0 Kommentar

Hold i hatten!

Postet av Grimstad Sportskyttere den 21. Mar 2019

Vi kan stolt presentere 1. premien i Sig Sauer Cup 2019!

Vi ses på første stevnet - Rakkarfelten 14.april!

https://www.pvas.no/produkter/vaapen/haandvaapen/sig-sauer-p365-9x19
1.premie - plakat


0 Kommentar

Sig Sauer Cup

Postet av Grimstad Sportskyttere den 14. Mar 2019

Figur 1: Endre Maløya og Christoffer Lorentsen


Sig Sauer Cup I Grimstad og Birkeland!


Grimstad Sportskyttere har i en tid nå hatt et nært samarbeid med Pedersen Våbenlager, så når sistnevnte ved Endre Maløya, fant ut at de ville skape litt blest om idretten vår, med fokus på feltskyting, var det naturlig å samarbeide med GSS på dette.


De klarte også snart å få med Sig Sauer på laget, og hadde dermed et av de råeste merkenavnene i verden på sponsorlista!


Deretter rullet ballen videre, Birkenes & Lillesand Sportskytterlag ble også med, dermed hadde vi stevnene i Cupen inne:

Rakkarfelten, som er et artig approbert stevne i Grimstad, går av stabelen 14.april, virkelig et artig stevne for alle, med grener for alle lovlige våpen


Pinsesmellen, det store stevnet for B&Lssl, går av stabelen 10.juni, med full camping, masse liv i en virkelig god løype, folk er på stedet å koser seg hele helgen


Vårfelten, blir finalen, går av i Grimstad på selveste St.Hans den 23.juni! Her slår vi på stortrommen for finalen, og planlegger mange spennende hendelser gjennom dagen, kronet med finaleskyting i cupen på slutten.


Reglene for cupen sier at man må ha tellende resultater på to av stevnene, hvorav ett må være finaledagen, for å delta i cupen, så her er det bare å prioritere inn minst to av disse stevnene på kalenderen!


Begge klubbene har plass til litt campingvogner, og åpner eventuelt opp klubbhusene slik at det går an å sove der og, samt at man har tilgang på klubbenes fasiliteter gjennom dagen og natten.


Alle er hjertelig velkomne til en flott Sig Sauer Cup på Sørlandet, nå, og i årene som kommer!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline